Betonski bazen

 


 

 

 

 
           

 

  

  CLASSIC je pravougaoni poliesterski bazen, skimerskog tipa. Urađen je sa rimskim stepeništem, šahtom za bazensku tehniku i statičkim ukrućenjima u jednom komadu. Predviđena je mogućnost ugradnje podvodnih reflektora, turbo-jet-a i hidromasažnih mlaznica.
Gornje ivice bazena su lučno dizajnirane, tako da nema dodatnih troškova za izradu rubnog kamena.

...

DIMENZIJE bazena su 7,85x3,80x1,50m (spoljne dimenzije).

PREDNOST poliesterskih bazena je velika termička izolacija i neznatan gubitak toplote vode u noćnom periodu, te kupac uopšte ne mora da računa na dodatne troškove za dogrevanje vode u bazenu.
Takođe, prednosti ovog bazena su jednostavna priprema za ugradnju (što kupac, uz instrukcije, može i sam da izvede), brza ugradnja u roku od svega par dana, jednostavno održavanje kao i jednostavna reparatura u slučaju oštećenja bazena.

GARANCIJA od 10 godina na vodonepropusnost polesterskih bazena najbolje govori o izdržljivosti i dugovečnosti poliestera.

BOJA finalne obrade je nejčešće plava, bela ili tirkizna, a može biti i bilo koja druga boja po izboru kupca.

TRANSPORT bezena se obavlja kamionom uz posebne dozvole, a preko određenih prepreka i uskih prolaza prenosi se odgovarajućim građevinskim mašinama.UGRADNJA bazena podrazumeva pripremne radove: iskop zemlje (20 cm više od spoljnih mera bazena), izrada tampon sloja debljine 20cm i vibriranje istog (kod stabilnih terena), ili armirano-betonske ploče debljine 20cm (kod nestabilnih terena), kao i postavljanje peska ili "mršavog" betona (cca 7m3) u zazor između bazena i zemlje.

BAZENSKA TEHNIKA (pumpa, filter, turbo-jet, ventili, trafo, sklopka, prekidači i sl.) smešta se u predviđene šahte ispod stepeništa bazena ili u posebno projektovane poliesterske kontejnere koji se ukopavaju u zemlju u neposrednoj okolini bazena.


 
 
Designed by : Virtual Design