Betonski bazen

 


 

 

 

 
           

 

  

  CLASSIC 8 je pravougaoni poliesterski bazen, skimerskog tipa. Urađen je sa rimskim stepeništem, šahtom za bazensku tehniku i statičkim ukrućenjima u jednom komadu. Predviđena je mogućnost ugradnje podvodnih reflektora, turbo-jet-a i hidromasažnih mlaznica.
Gornje ivice bazena su lučno dizajnirane, tako da nema dodatnih troškova za izradu rubnog kamena.

DIMENZIJE bazena su:
7,85x3,80x1,5m

...


- CLASSIC 7 je pravougaoni poliesterski bazen, skimerskog tipa.  Izrađen je u jednom komadu i sa statičkim ukrućenjima. Predviđena je mogućnost ugradnje podvodnih reflektora, turbo-jet-a i hidromasažnih mlaznica. Umesto rimskog stepeništa za ulazak u bazen ima  prohromske merdevine.

DIMENZIJE bazena su 7,00x3,00x1,40m (spoljne dimenzije).

- CLASSIC  6 je pravougaoni poliesterski bazen, skimerskog tipa.  Urađen je sa rimskim stepeništem,  i statičkim ukrućenjima u jednom komadu.  Predviđena je mogućnost ugradnje podvodnih reflektora, turbo-jet-a i hidromasažnih mlaznica.

DIMENZIJE bazena su 6,00x2,50x1,30m (spoljne dimenzije).


PREDNOST poliesterskih bazena je velika termička izolacija i neznatan gubitak toplote vode u noćnom periodu, te kupac uopšte ne mora da računa na dodatne troškove za dogrevanje vode u bazenu.
Takođe, prednosti ovog bazena su jednostavna priprema za ugradnju (što kupac, uz instrukcije, može i sam da izvede), brza ugradnja u roku od svega par dana, jednostavno održavanje kao i jednostavna reparatura u slučaju oštećenja bazena.

GARANCIJA od 10 godina na vodonepropusnost polesterskih bazena najbolje govori o izdržljivosti i dugovečnosti poliestera.

BOJA finalne obrade je nejčešće plava, bela ili tirkizna, a može biti i bilo koja druga boja po izboru kupca.

TRANSPORT bezena se obavlja niskonosećom  prikolicom,specijalno  izradjenom za transport  bazena, uz posebne dozvole, a preko određenih prepreka i uskih prolaza prenosi se odgovarajućim građevinskim mašinama.

UGRADNJA bazena podrazumeva pripremne radove: iskop zemlje (20 cm više od spoljnih mera bazena), izrada tampon sloja debljine 20cm i vibriranje istog (kod stabilnih terena), ili armirano-betonske ploče debljine 20cm (kod nestabilnih terena), kao i postavljanje peska ili "mršavog" betona (cca 7m3) u zazor između bazena i zemlje.

BAZENSKA TEHNIKA (pumpa, filter, turbo-jet, ventili, trafo, sklopka, prekidači i sl.) smešta se u predviđene šahte ispod stepeništa bazena ili u posebno projektovane poliesterske kontejnere koji se ukopavaju u zemlju u neposrednoj okolini bazena.


 
 
Designed by : Virtual Design